den 20 maj 2019
 
  Elevhem & hyra
Minimize


På Grans Naturbruksgymnasium finns det nio elevhem. Antalet sängplatser är 89 stycken fördelade på enkel- och flerbäddsrum. Elevhemmen varierar i storlek och utseende. Den vanligaste formen är elevhem med åtta enkelrum.
På bilden nere till vänster syns elevhem 1-6 + 8 och fritidsvillan som ligger lite ovanför.


I anslutning till rummen finns gemensamma utrymmen som allrum med tv och pentry. Toalett och dusch delar du med övriga boende. Rummet är komplett med möbler. Pentryt är utrustat med en viss bas av husgeråd.
Det du behöver ta med är täcke, kudde, sänglinne, flat- och djuptallrik, mugg, glas, bestick och personliga tillhörigheter.

När du blir antagen till en utbildning erbjuds du att ansöka om boende och hel- eller halvpension.  Ansökningsblankett och informationshäfte skickas ut till dig i slutet på juni. Inackorderingstillägg söker du hos din hemkommun.

Förstagångselever prioriteras i första hand. Om det är fler sökande än det finns antal bäddar prioriterar vi avstånd från hemmet eller efter särskilda behov. Bekräftelse på boende skickas ut i början av augusti. Du har möjlighet att välja mellan att hyra enkelrum eller dela boende i flerbäddsrum. Du kan också välja mellan att ha hel- eller halvpension. Vi garanterar inte rum för elever som går åk 2 och 3, ställ dig därför i kö hos Pitebo så snart som möjligt.

Helpension (boende med frukost, middag och kvällsfika)
Halvpension (boende med frukost och kvällsfika)

Förutom dessa måltider serveras även förmiddagsfika och skollunch för alla elever på Grans.

 

Priser för boende läsåret 2018/19:           

Helpension Pris per månad
Enkelrum 2950 kr  Dubbelrum 2250 kr     

Halvpension Pris per månad
Enkelrum 2200 kr  Dubbelrum 1500 kr  

  


Besöksadress Gran 16 Öjebyn
Utdelningsadress Box 598 943 28 Öjebyn
Tel. 0911-696000 

Start   |   Våra utbildningar   |   Mer om Gran   |   Elev   |   SYV   |   Internat & fritid   |   Kontakta oss   |   Djurstallar & anläggningar   |   Jobba hos oss
Copyright 2009 by Carbine Solutions