den 19 maj 2019
 

Internatansvarig
Mimmi Andersson:
0911-69 78 03

Internatvärd
Sarita Skoog:
0911-69 77 26

Internatmail:
internat.gran@pitea.se

Jourtelefon:
070-371 09 02
(kl. 16.00-07.00 + helger
)

 Print  
Kontakt
Minimize
  Att bo på Grans
Minimize

Att bo på internat och få ta ansvar är utvecklande och ger kunskaper och erfarenheter. Hos oss bor du tillsammans med andra elever som också har intresse för djur, jord och natur.

Grans internat har plats för ca 80 elever. Vi hyr ut både enkel- och flerbäddsrum och du kan välja mellan hel- eller halvpension. Vill du ta med dig ett sällskapsdjur så går det bra (ej katt). Elever som går hundinriktning får ta med sig hund.
 
Vi tror på elevens drivkraft och vilja att skapa en meningsfull fritid som bygger på förtroende och ansvar. Tillsammans med dig och vårt elevråd anordnar vi därför olika fritidsaktiviteter. I vår fritidsvilla finns biljardbord, TV-rum och en liten kiosk. Möjlighet finns också att nyttja idrottshall och styrketräningslokal som finns i skolbyggnaden.
 
Vi lägger stor vikt på att du ska trivas på Gran därför jobbar vi aktivt, bl.a. på våra husmöten, med vår värdegrund AORTA som står för Ansvar, Omtanke, Respekt, Trygghet och Arbetsglädje. Husmötena är ett verktyg där den sociala kompetensen tränas och skapar en grund för trivsel och trygghet.
 
OBS! Elev, som är långväga och ska stanna på internatet under helgen, ska själv skriva upp sig på den lista som finns uppsatt på internatets anslagstavla utanför matsalen senast torsdag.
Vi vill också att förälder bekräftar detta via mail till internat.gran@pitea.se senast torsdag.
Under helgerna finns ingen personal på plats men jourtelefonen ska gå att nå dygnet runt även helger.


Se filmen om vårt internatboende här!
  
 
Minimize
  
 
MinimizeOlika aktiviteter anordnas utifrån
önskemål.

  
 
Minimize


Besöksadress Gran 16 Öjebyn
Utdelningsadress Box 598 943 28 Öjebyn
Tel. 0911-696000 

  
Start   |   Våra utbildningar   |   Mer om Gran   |   Elev   |   SYV   |   Internat & fritid   |   Kontakta oss   |   Djurstallar & anläggningar   |   Jobba hos oss
Copyright 2009 by Carbine Solutions